Cutii de prezentare din lemn personalizate

Cutii de prezentare deosebite din lemn

Executam o gama larga de materiale promotionale menite sa aduca firmei dvs. o imagine deosebita si atragatoare. Datorita tehnologiei de ultima generatie oferim cele mai bune solutii de promovare.

Printre materialele promotionale realizate de firma noastra se numara si aceste cutii deosebite care sunt utilizate in cadrul campaniilor de vanzare si promovare ale unor trufe (am atasat mai jos poza cu produsul final).

Cutiile sunt realizate din placaj, prin procedeul de debitare laser. Contin piese care sunt asamblate manual. Ele pot fi personalizate cu logo-ul firmei dvs. prin gravura laser sau print UV. Pot fi folosite ca si cutii de prezentare pentru produse alimentare, produse cosmetice, produse bio, produse fashion, produse tehnologice sau orice alt produs cu o alura mai speciala.

Pe langa placaj, putem realiza cutiutele de prezentare si din alte esente de lemn la cerere, care se pot finisa cu uleiuri speciale de tratare lemn.

In functie de dimensiunea si tipul de cutiuta ales executam loturi minime incepand de la 50 buc., dar avem posibilitatea de a realiza si un prototip. Cu cat cantitatea este mai mare cu atat va putem oferi o oferta mai buna de pret pentru comanda finala.

Informatii pentru realizare prototip:

  • Dimensiune aproximativa interioara si exterioara
  • Tipul de material preferat
  • Transparenta pe una din laturi
  • Tip de personalizare (laser, print UV sau alt tip)
  • Exemple de model (daca aveti posibilitatea sa ne trimiteti cateva poze care va plac)

Pret prototip: minim 150 Lei + TVA (include consultanta, proiectarea si realizarea produsului)

Cutia de prezentare patrata poate fi comanda de aici -> http://atelier-varadinum.ro/produse/cutiute-32/cutie-prezentare-.-ambalare-trufe-v1-s-505.html

Cutia de prezentare rotunda poate fi comanda de aici -> http://atelier-varadinum.ro/produse/cutiute-32/cutie-prezentare-.-ambalare-trufe-v2-s-506.html

Cutii de prezentare din lemn personalizate

Comentarii

comentarii

Cutii de prezentare din lemn personalizate