Decor camera copil realizat din perspex gold

decor camera copil perspex gold debitare laser octaser

Decor camera copil

Pentru un copil, camera lui reprezinta mai mult decat un simplu dormitor. Este un intreg univers, locul unde se joaca, unde isi face temele, unde isi invita prietenii si nu in ultimul rand locul unde exploreaza latura creativa.

Indiferent ca se joaca afara sau acasa, mediul care il inconjoara pe cel mic ar trebui sa fie unu vesel si cat se poate de interesant, pentru a stimula creativitatea, pofta de joaca si de cunoastere.

Astazi va prezentam un decor pentru perete creat prin debitare laser din perspex gold. Acesta poate fi realizat si din alte materiale cum ar fi mdf, placaj, plexiglas, etc. Designul cat se poate de atractiv ne prezinta un copac si o fetita care se leagana. Culorile ofera o senzatie de liniste si in acelasi timp de curiozitate, aspecte necesare copilului dvs.

Copacul reprezinta legatura dintre vizibil si invizibil, dintre Pamant si Cer. Copacul este simbol al vietii si, implicit, prin forma lui, al fertilitatii. Copacul protejeaza si da speranta nemuririi. Pe langa copac, in decor apare si o fetita care se leagana emanand o stare de libertate.

Octaser va ofera sansa de a decora camera copilului dumneavoastra cu un buget limitat. Ofera-i copilului tau camera mult dorita, ieftin si la o calitate ridicata.

decor camera copil debitare laser firma octaser oradea

  • DECOR CAMERA COPIL REALIZAT PRIN DEBITARE LASER DIN PERSPEX GOLD

Decor camera copil realizat din perspex gold

Comentarii

comentarii

Decor camera copil realizat din perspex gold