Despre noi

Infiintata in anul 2005, compania Octaser si-a inceput activitatea prin oferirea de servicii de print si executare de stampile si s-a dezvoltat incet catre un segment mult mai amplu de servicii de gravura si debitare materiale publicitare. Am investit intr-o serie de echipamente performante de prelucrare laser achizitionate de la firma Trotec, unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu, si astfel am reusit sa facem ca lucrurile frumoase sa fie in acelasi timp si deosebite.

Efectuam operatiuni de gravare, marcare si decupare laser. Gama de produse care se pot prelucra este foarte diversificata incepand de la plexiglas, lemn, placaj, mdf, carton ajungand pana la piele sau materiale metalice.

Fiind axati pe un domeniu cu o aplicabilitate foarte larga a tehnicilor de lucru si al produselor, am dezvoltat branduri specializate pe anumite servicii: Atelier Varadinum, Bosc, LaserBits, Timbru Sec, LuckyPet.

Atelier Varadinum este axata pe partea de dezvoltare a unor proiecte si produse in intregime pornind de la concept si design 2D, proiectare 3D, imprimare 3D, taiere laser si turnare, imbinand tehnicile moderne cu cele medievale. (www.atelier-varadinum.ro)

Bosc ofera produse promotionale cu personalitate si servicii de personalizare, cum ar fi: gravura laser, tampografie, serigrafie, transfer serigrafic, transfer digital, print digital, broderie, eticheta digitala, eticheta volumetrica, etc. (www.bosc.ro)

LaserBits este specializata pe debitarea, gravura si personalizarea pe placute metalice (inox, alama, aluminiu, etc.), personalizarea timbrului sec, al pansoanelor, a panourilor de comanda precum si reconditionarea acestora. De asemenea, LaserBits ofera gravura pe bijuterii, microgravura, fotogravura pe metal, sigilii pentru plumb, precum si stanta pentru marcare piele. (www.laserbits.ro)

Timbru sec este axata pe domeniul biroticii, punand la vanzare accesorii, diferite stampile si timbru sec, oferind si posibilitatea de confectionare a amprentei acestora. (www.timbru-sec.ro)

Luckypet ofera medalioane personalizate pentru animale de companie (medalioane metalice, stralucitoare, bling-bling, colorate, precum si fashion). (www.luckypet.ro)

Promptitudinea serviciilor noastre, produsele de o calitate superioara, precum si un excelent raport pret-calitate, fac din compania noastra un adevarat lider din acest domeniu.

Printre echipamentele performante cu care lucram se numara Speedy 100 (25WATT, 610×305 mm. suprafata de lucru) Speedy 400 flexx (60 WATT CO2, 10 WATT FIBER, 1000x610mm.) si SP1500 (200WATT, 1500x1250mm.), dar avem posibilitatea de a prelucra si suprafete mai mari, greutatea obiectelor pe care le procesam avand capacitatea maxima de 500kg.

In conformitate cu echipamentele, dispunem si de o echipa tanara, ambitioasa, care a acumulat multa experienta in timp si care si-a demonstrat talentul creativ, fiind dedicata pentru a oferi servicii la cele mai inalte standarde.

Website: www.octaser.ro