Dreamcatcher sau prinzatorul de vise, obiect traditional al indienilor

dreamcatcher prinzatorul de vise

Dreamcacther

Secretul unui somn linistit este reprezentat de dreamcatcher. Indienii credeau despre aerul noptii ca ar fi plin de vise pozitive si negative. Dreamcatcher-ul se pozitiona deasupra patului sau langa pat, fluturand usor in miscarea aerului, prinzand visele bune si alungandu-le pe cele rele.

Pentru nativii americani sau indieni foarte multe simboluri traditionale aveau forma de cerc, printre care si acesta. Pe langa cerc se adauga pietre, margele, pene si sageti, totul pentru ca noptile linistite si pozitive sa intre in viata noastra.

Se spune ca din momentul in care ati atarnat un prinzator de vise deasupra patului visele rele nu vor mai patrunde in timpul somnului dumneavoastra si veti avea parte doar de experiente pozitive de-a lungul noptii.

Dreamcatcher-ul se poate confectiona din diferite materiale cum ar fi placaj, lemn, plexiglas, sfoara sau alte materiale publicitare. Poate avea de asemenea diverse dimensiuni, diverse forme. Tot ce avem nevoie este o poza pentru a va putea trimite decuparea laser.

Alunga acum toate visele rele si permite doar viselor pozitive sa intre in viata ta.

  • Dreamcatcher sau prinzator de vise

Dreamcatcher sau prinzatorul de vise, obiect traditional al indienilor

Comentarii

comentarii

Audio