Instrumente de scris de lux personalizate Parker

INSTRUMENTE DE SCRIS PARKER | WATERMAN

Instrumentele de scris PREMIUM personalizate sunt cadouri exclusiviste pentru persoanele importante din viata dumneavoastra (un parinte, un profesor, un elev, un doctor, etc.).

Ele pot fi oferite la o zi de nastere, absolvire sau poate chiar pentru un bun coleg care va merge in curand in pensie. Dispunem de o gama larga de instrumente de scris de lux care satisfac orice gusturi, chiar si cele mai sofisticate. Puteti gasi mai multe modele atat pentru barbati cat si pentru femei, moderne si elegante, ce pot fi oferite si pentru copii, adolescenti, nu doar adultilor.

Un instrument de scris poate fi intotdeauna o alegere potrivita pentru un cadou deoarece este un obiect care se foloseste peste tot cu regularitate, cu atat mai mult daca lucrati la birou, sunteti la scoala sau facultate.

Stilourile / Pixurile / Rollerele se pot personaliza cu text, conform specificatiilor dvs. Cadoul doar atunci va fi si mai special daca persoana respectiva caruia ii daruiti aceste instrumente de scris atunci cand va deschide cutia, va observa ca numele sau initialele numelui sunt gravate pe stilou / pix / roller.

Instrumentele de scris pot fi comandate de pe site-ul nostru – Click aici

https://www.facebook.com/instrumentedescrissicadouripersonalizate

Instrumente de scris de lux personalizate Parker

Comentarii

comentarii

Instrumente de scris de lux personalizate Parker