Panouri separatoare decorative din MDF pentru interior / exterior

Panourile decorative din MDF realizate prin debitare laser / traforate sunt ideale pentru decor interior / exterior, despartitor sau expunere ornamentala pe perete. Panourile se pot comanda simple doar placa debitata, netratata sau complet finisate cu rama, talpa de sustinere si baituire sau vopsire dupa caz (in orice culoare din gama de culori RAL).

Panourile sunt afisate cu o dimensiune standard dar la comanda speciala se pot realiza si alte dimensiuni pentru diferite intrebuintari si aplicatii cum ar fi: paravane despartitoare, masti de calorifere, balustrade scari, ornamente de perete, decoratiuni mobilier, despartitoare incastrate in perete, usi, porti, garduri, etc. De asemenea la cerere se poate insera logo-ul companiei dumneavoastra sau orice fel de personalizare.

Materialul standard al panourilor este MDF, dar la cerere se poate face din MDF furniruit, MDF colorat, lemn masiv, materiale acrilice sau alte materiale publicitare. Dispunem de o gama larga de modele si tipare din care puteti alege sau personaliza panoul, dar la cerere se pot face si modele la comanda.

Panourile / separatoarele decorative sunt de 9 feluri: moderne, shoji, organice, traditionale, clasice, kumiko, geometrice, orientale sau personalizate.

Ele pot fi folosite pentru amenajarea salilor de evenimente, amenajarea unei locuinte, unui birou, etc.

  • Panouri / separatoare decorative traforate

Panourile pot fi vazute / comandate de aici -> http://atelier-varadinum.ro/produse/panouri-decorative-17.html

Panouri separatoare decorative din MDF pentru interior / exterior

Comentarii

comentarii

Panouri separatoare decorative din MDF pentru interior / exterior