Paravan ornamental pentru delimitare spatii

paravan ornamental separator zona costume populare romanesti placaj

Pentru Romania, hora este un cantec al chemarii revolutionare, un simbol al biruintei si al legamantului. Prima mentiune despre existenta acestui dans popular a fost facuta de catre Dimitrie Cantemir in opera sa „Descrierea Moldovei”. De-a lungul timpului alti mari scriitori precum George Cosbuc, Liviu Rebreanu sau Ion Creanga au descris minunatele hore taranesti.

Caracterizata drept „cea mai frumoasa hora a neamului romanesc” de catre Mihai Eminescu, faimoasa Hora a Unirii a lui Vasile Alecsandri cantata cu ocazia dublei alegeri a lui Alexandru Ioan Cuza a facut ca hora sa devina simbolul infratirii tuturor romanilor. In ziua de astazi, hora este expresia libertatii si a renasterii noastre nationale.

Paravan ornamental pentru delimitare spatii care arata simbolul unitatii noastre nationale este realizat prin decupare laser, fiind un produs care necesita atentia si celor mai mici detalii. Dispune de elemente gravate si elemente decupate. Acest paravan se poate realiza in diferite dimensiuni, modele si cu diferite esente de lemn.

  • Paravan ornamental realizat prin decupare laser

separator zona costume populare romanesti placaj 2

Paravan ornamental pentru delimitare spatii

Comentarii

comentarii

Paravan ornamental pentru delimitare spatii