Patut / Culcus pentru pisica debitat laser

culcus pentru pisica debitat laser octaser romania

Culcus pentru pisica

Dupa o scurta cautare pe internet, am aflat conform unui sondaj faptul ca 96% dintre stapani isi lasa pisicile sa doarma in dormitor, 50% le lasa sa urce in pat, iar 38% dintre ei le lasa chiar pe perna lor. Este cunoscut faptul ca pisicile petrec o buna parte din viata dormind. In medie, felinele dorm intre 13 si 16 ore pe zi (medie influentata de varsta, stil de viata si personalitate), iar pentru asta ele cauta tot timpul locuri calduroase si confortabile.

Un patut este un element indispensabil pentru o pisica fericita. Noi, va oferim un patut / culcus pentru pisica dumneavoastra. Acesta este realizat prin debitare laser, iar aspectul sau cat se poate de interesant este un plus pentru animalul de companie si pentru locul in care acesta isi petrece cea mai buna perioada de timp. Materialul din care este
creat culcusul pentru pisica este placaj MDF.

Acesta reprezinta o varianta moderna a patului supraetajat clasic. Patutul ofera un tub confortabil pentru ca pisica dumneavoastra sa poata sa se intinda cat mai bine si sa se adaposteasca de caldura, iar deasupra avem un pat la fel de confortabil pentru acele „zile lenese”.

Scriitoarea britanica Eleanor Farjeon spunea ca pisicile dorm oriunde, pe orice masa, pe orice scaun. Chiar si asa, este indicat ca noi sa ii asiguram pisicii un spatiu doar al ei, unde sa nu fie deranjata. Culcusul oferit de Octaser poate fi solutia ideala pentru pisica dumneavoastra.

  • Locul ideal pentru pisica dvs!

Patut / Culcus pentru pisica debitat laser

Comentarii

comentarii

Patut / Culcus pentru pisica debitat laser