Realizare prototip stand produs pharma – Dam forma ideilor tale!

Realizare CONCEPT / PROTOTIP Produs

Prototipul este un prim exemplar de proba dintr-un lot de produse. Acesta poate fi realizat din diferite materiale si grosimi (mdf, plexiglas, aluminiu, etc.), prin diferite procedee de executie (debitare laser, imprimare UV, gravura laser, etc.).

Prototipul prezentat astazi este realizat din plexiglas gros transparent 10 mm, prin debitare laser si imprimare UV. Intreg ansamblul este imbinat cu suruburi decorative metalice. Exista posibilitatea ca stand-ul sa fie demontat si asamblat foarte usor, conferind astfel posibilitatea de a fi transportat la diferite locatii fara riscul de a fi avariat. Conceptul a pornit de la forma logo-ului si am incercat sa pastram cat mai mult din identitatea vizuala a firmei. Acest stand se adreseaza unor farmacii si are ca scop promovarea produsului nutritiv Zeovital.

Aveti un proiect deosebit pe care doriti sa il puneti in practica? Echipa noastra asigura transpunerea ideilor dumneavoastra in proiecte de executie prin tehnologii moderne de prelucrare a materialelor.

Va ajutam sa conturati si sa definitivati cele mai complexe proiecte. Putem realiza integral obiecte gata concepute sau concepute de dvs. impreuna cu echipa noastra, in diverse domenii de activitate: arhitectura, design de obiect, decoratiuni, machete de arhitectura, signalistica, productie publicitara, obiecte promotionale, personalizari diverse, accesorii, si multe altele.

Prototiparea se face rapid si este extrem de eficienta din punct de vedere al costurilor.

Pasii de prototipare:

1. Realizarea schitei de concept impreuna cu beneficiarul in baza ideilor comune
2. Stabilirea materialelor folosite si estimarea costurilor
3. Realizarea desenului tehnic al proiectului si randarea acestuia
4. Executia prototipului (executie schelet, montare, verificare, testare)

  • DAM FORMA IDEILOR TALE!

Realizare prototip stand produs pharma – Dam forma ideilor tale!

Comentarii

comentarii

Realizare prototip stand produs pharma – Dam forma ideilor tale!