Paravan separare cu motive traditionale romanesti din placaj plop

separator zona placaj plop motive traditionale romanesti

George Oprescu in cartea „Tara noastra” scria „Traim intr-o epoca in care obiectele taranesti, avand caracter artistic, sunt foarte cautate. De unde pana acum 30 – 40 de ani, putini erau aceia care le acordau atentie, in ultimul timp s-a produs o reactiune in sens contrar si arta populara a cunoscut o admiratie fara rezerva”.

Da, este adevarat ca in ultima vreme, artistii romani isi arata tot mai mult maiestria in materie de accesorii sau obiecte decorative cu tenta populara. Intr-o perioada in care populatia Romaniei se afla intr-o criza de identitate, noi stim ca istoria unui popor este o sursa de inspiratie fara limite.

Paravanul cu motive traditionale romanesti este un element decorativ realizat prin debitare laser. Materialul din care s-a confectionat separatorul este placaj plop 8mm., dar poate fi realizat si din alte materiale. Paravanul a fost dat cu lac protector cu nuanta salcam.

Daca doriti sa aduceti in casa dvs. sau chiar la propria afacere un paravan de separare a zonelor cu motive traditionale romanesti, atunci puteti opta pentru acest produs.

  • Oferim inclusiv servicii de proiectare si vectorizare

Paravan separare cu motive traditionale romanesti din placaj plop

Comentarii

comentarii

Paravan separare cu motive traditionale romanesti din placaj plop