Suport pahar (coaster) / Suvenir cu Oradea

suport pahar suport coaster suvenir oradea octaser

Suport pahar (coaster)

Suportul de pahar sau coasterul este o modalitate de promovare atractiva pentru consumator, datorita utilitatii, precum si a durabilitatii sale.

Coasterul pentru pahar este in primul rand un obiect practic, care protejeaza foarte bine masa si este usor de curatat. Mai mult decat atat, suporturile pentru pahare reprezinta mai mult decat niste simple accesorii, ele fiind si adevarate decoratiuni pentru masa, reusind sa schimbe total cadru.

Produsul prezentat astazi este un suport de pahar realizat de Octaser prin debitare laser, fiind un suvenir cu unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, si anume Oradea.

Despre municipiul Oradea / Informatii

oras oradea

Oradea, municipiul resedinta de judet al Bihorului, este unul dintre cele mai importante centre economice, sociale si culturale din NV Romaniei. Situat pe malurile raului Crisul Repede, rau care desparte orasul in aproape doua jumatati egale, el reprezinta poarta de legatura cu lumea central şi vest europeana.

Inainte de anul 1848, Oradea era formata din patru targuri separate: Oradea Noua, Olosig, Velenta, Subcetate. In ziua de azi Oradea este impartita in 11 cartiere, dispuse circular in jurul Centrului Civic, vechiul centru al orasului.

Oradea a fost dintotdeauna unul din cele mai prospere orase ale Romaniei si unul dintre cele mai semnificative centre economice, devenind o poarta inspre Occident, datorita proximitatii fata de frontiera cu Ungaria.

Oradea dispune de Aeroportul Internațional Oradea, aeroport care deserveste companii aeriene interne si externe, fiind principala poarta de intrare in tara din zona nord-vestica.

Oradea este un important centru istoric-cultural, primul centru al umanismului din Transilvania. Pana in anul 1918, Oradea a facut parte din Imperiul Austro-Ungar, fiind guvernata de catre Budapesta. Dezvoltarea orasului, activitatile economice, arhitectura si locuinta, trebuiesc privite astfel in acest context.

Viata de noapte din Oradea va ofera o experienta unica. Centrul istoric al orasului abunda in terase, cafenele, restaurante si cluburi, majoritatea dintre acestea aflandu-se in cladiri-monument.

Suport pahar (coaster) / Suvenir cu Oradea

Comentarii

comentarii

Suport pahar (coaster) / Suvenir cu Oradea