Tablita cu suport horeca

Tablita cu suport horeca

Tabla este o suprafata plana pe care se poate inscrie diferite texte, desene, cu ajutorul unei bucati de creta. Produsul este folosit in general pentru scopuri educationale, dar poate fi folosit de asemenea si la locul de munca, acasa si la restaurante.

Originile tablitei cu suport horeca dateaza inca din primele decenii ale secolului 19, fiind utilizata in scolile din Anglia medievala. Tabla moderna a fost brevetata in 1823 de catre un educator, pe numele sau Samuel Reed Hall.

Tablita cu suport horeca despre care vorbim astazi se intalneste foarte des in cafenele, restaurante sau patiserii. Meniul zilei sau diferitele promotii la mancare, cafea, prajituri sau alte delicatese se pot nota cu o bucata de creta, dupa care se pot pune la vederea clientilor (la intrare, pe masa, etc.) prin aceasta tablita cu suport. Este confectionata din MDF tratat cu un strat de vopsea neagra cu baza de lemn masiv. Tablita cu suport horeca poate avea diverse forme, dimensiuni si culori in functie de preferintele clientului.

  • Tablita confectionata din MDF tratat cu un strat de vopsea neagra cu baza de lemn masiv

Tablita cu suport horeca

Comentarii

comentarii

Tablita cu suport horeca