Lampa poliedrala cu model Flower of Life debitata laser

Lampa poliedrala Floarea Vietii

Lampa poliedrala cu modelul „Flower of life“ este realizata prin asamblare din piese debitate laser. Este o lampa care isi face simtita prezenta in orice amenajare de interior ar fi folosita. Poate fi piesa centrala in amenajari de gen scandinav, industrial sau chiar minimalist. Odata ce se porneste lumina se transforma dintr-o piesa decorativa, sculpturala, intr-o sursa de lumina ambientala ce proiecteaza modelul „Flower of life” pe peretii incaperii in care este expusa.

Corpul lampii este realizat in intregime din lemn, asamblat din mai mult de 100 module debitate laser, fara a se folosi suruburi sau adeziv. Este gandit sa functioneze in acelasi fel precum un origami modular. Vine insotit de urmatoarele accesorii: fasung metalic E27 cuprat patinat, pavilion de tavan cilindric cuprat patinat si 1,4m de cablu textil.
Aceasta lampa este disponibila in doua variante de dimensiune: cu diametrul de 28 cm si cu diametrul de 45 cm.

  • Acest proiect a fost premiat in cadrul concursului INTERNATIONAL A’DESIGN AWARD la categoria „Mobilier, Obiecte decorative si amenajari interioare”.

Produsul poate fi comandat de aici -> http://atelier-varadinum.ro/produse/corpuri-de-iluminat-4/lampa-poliedru-cu-model-seed-of-flower-45-mm.-687.html

Lampa poliedrala cu model Flower of Life debitata laser

Comentarii

comentarii

Lampa poliedrala cu model Flower of Life debitata laser