Cap de om 3D realizat prin imbinari de placaje

cap de om 3D imbinari de placaje debitare laserDecoratiunile din jurul nostru pot sa ne influenteze viata intr-un mod pozitiv sau unul negativ. Un criteriu important la un obiect decorativ este reprezentat de curiozitatea sau interesul pe care il starneste.

Ei bine, ce poate fi mai interesant decat un cap de om 3D ca obiect decorativ? Capul de om 3D este construit prin debitare laser, iar pe urma, manual prin imbinari de placaje. Materialul folosit este placaj plop, dar se poate realiza si din alte materiale publicitare, cum ar fi plexiglas, carton ondulat, etc. Acesta poate sa aibe diferite forme si dimensiuni. De asemenea, clientul are posibilitatea de a ne trimite un proiect 3D iar noi sa ii dam forma prin taiere laser.

Pe langa rolul decorativ, un obiect de acest gen poate fi folosit si ca lego, avand posibilitatea de a fi construit element cu element pana sa ajungeti la produsul finit. Creativitatea, distractia si calitatea sunt trei caracteristici esentiale de care copilul dumneavoastra are nevoie si care pot fi oferite prin intermediul acestui lego.

  • Cap de om 3D cu rol decorativ sau lego

Cap de om 3D realizat prin imbinari de placaje

Comentarii

comentarii

Cap de om 3D realizat prin imbinari de placaje