Panou plexiglas protectie casierie | Paravan despartitor personal si clientela

Panou plexiglas protectie casierie

Pentru a proteja mai bine personalul de la casierie, majoritatea farmaciilor / benzinariilor / magazinelor utilizeaza acum pereti din plexiglas. Datorita acestor panouri din plexiglas transparent angajatii precum si clientii pot fi protejati mai eficient impotriva infectiei cu coronavirus.

Ideea de a asigura separare intre personal si clientela este folosita in marea majoritate a lanturilor de magazine din strainatate, castigand incet teren si in tara noastra. Aceasta este una dintre masurile necesare pentru a preveni raspandirea Coronavirus / Covid-19.

Panoul din plexiglas transparent de 4 mm grosime proiectat si dezvoltat de Octaser pentru protectia casieriei este de diferite dimensiuni, poate fi amplasat pe tejghea la orice ghiseu, casierie, oficiu , si ajuta la protectia atat a personalului cat si al clientilor (Coronavirus / Covid-19), fiind foarte necesar avand in vedere situatia actuala din Romania.

Panoul din plexiglas este insotit de doua picioruse din lemn cu o lungime de 250 mm, montarea si demontarea elementelor fiind foarte facila. Proiectul nostru ofera de asemenea un orificiu de servire care are lungimea de 300 mm si inaltimea de 80 mm.

Comanda acum panou plexiglas protectie casierie -> https://www.octaser.ro/produse/panouri-protectie-201/panou-plexiglas-protectie-casierie-1592.html

Ce este noul coronavirus?

Noul coronavirus este un virus respirator care nu a fost depistat anterior la om, primul caz de virus fiind identificat in Wuhan, China. Organizatia Natiunilor Unite, autoritatile de sanatate publica si partenerii lucreaza pentru a realiza un vaccin impotriva acestui virus.

Cum se raspandeste virusul?

Conform Organizației Mondiale a Sanatatii, noul coronavirus a aparut de la o sursa animala, dar se raspandeste de la persoana la persoana. Coronavirusurile umane se raspandesc prin picaturi (tuse si stranut) si contact personal neprotejat cu o persoana infectata (atingere, strangere de mana, imbratisari, etc.).

Care sunt simptomele noului coronavirus?

Semnele comune ale infectiei cu noul coronavirus includ febra, tuse si dificultati de respiratie. In cazuri grave, infectia poate provoca pneumonie, sindrom respirator acut sever, insuficienta renala si chiar deces.

Cum ma pot proteja?

Spala-te pe maini cu sapun, inainte si dupa masa, dupa ce ai folosit toaleta si dupa ce ai folosit obiecte de uz comun pe care le poate atinge multa lume (clanta usii, bara de sustinere din autobuz, etc.). Evita contactul apropiat cu oricine prezinta simptome de raceala sau infectie respiratorie. Solicita ingrijiri medicale daca ai febra, tuse sau dificultati in respiratie.

Panou plexiglas protectie casierie | Paravan despartitor personal si clientela

Comentarii

comentarii

Panou plexiglas protectie casierie | Paravan despartitor personal si clientela