Litere volumetrice din alama

Litere volumetrice din alama decupate pe waterjet

Literele decupate din alama reprezinta o solutie pentru semnalistica de exterior si interior (cum ar fi: centre comerciale, sedii de firma, cladiri istorice, etc.).

Realizate prin decupare pe waterjet, literele din alama confera o vizibilitate sporita si un stil de inalta clasa, prin aspectul lor si prin efectul lor tridimensional. Materialul folosit la realizarea acestora este alama (alama fiind denumirea generica pentru o serie de aliaje cupru-zinc, cu combinatii diferite de proprietati cum ar fi: soliditate, prelucrabilitate, ductilitate, rezistenta la uzura, duritate, culoare, proprietate antimicrobiana, conductivitate electrica si termica, precum si rezistenta la coroziune).

Semnele volumetrice din alama au un grad de intrebuintare nelimitat. Ele pot fi de diferite dimensiuni si de diferite grosimi. Pot fi de asemenea patinate pentru a avea o infatisare mai invechita. Acest mod de ”semnalizare” reprezinta indeosebi o solutie perfecta pentru cladirile aflate in zone protejate, fie monumente arhitecturale, fie cladiri cu arhitectura deosebita.

Literele volumetrice din alama au un aspect impecabil fiind modul ideal prin care numele firmei dumneavoastra sau orice alt text va iesi in evidenta. Avantajele sunt finisarea superioara si imaginea remarcabila si rezistenta in timp.

  • Proiect compus din litere volumetrice din alama si plexiglas
Litere volumetrice din alama

Comentarii

comentarii

Litere volumetrice din alama